Cautare

16463 de rezultate pentru "florin peste" (8.34 secunde)
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Florin Bratu si Florin Prunea au avut o discutie aprinsa in direct la Liga Digisport.
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. ... Adrian Minune este invinuit de favorizarea infractorului, in timp ce Florin Salam este invinuit pentru marturie mincinoasa.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Florin Mihaltan prezinta, in cartea sa, "Studiul de Prelevanta BPOC in Romania", informatii complete despre una dintre primele 3 boli care afecteaza mortal populatia globului.
moartea luata peste picior. ... Medicamentele pe care i le prescria psihiatrul Florin Tudose ii schimbau infatisarea. ... A avut un traseu postum sarac iar peste el s-a asternut tacerea. ... Poetul Florin Iaru explica perfect compromisul:
Mures, Vointa Sibiu, FC Arges, UTA, Gloria Bistrita, si "Poli" Timisoara, cu mentiunea ca ultimii au ajuns cu peste doua intarziere din cauza trenului cu care au facut deplasarea.
Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
Si a facut un gest ca si cum si-ar trage fermoarul peste gura. ... Fostul pilot de vanatoare a tinut sa rupa tacerea despre aceasta intalnire, abia intr-un interviu acordat in 2012 jurnalistului Florin Mitu de la publicatia Stiri de Buzau si apoi prin declaratiile facute catre investigatorii ASFAN.
Potrivit presedintelui PNL Navodari, consilierul Florin Chelaru, pana la aceasta data trebuia deja sa existe o convocare a consilierilor in sedinta, dar, pentru ca un anumit proiect de hotarare deranjeaza peste masura anumite interese, lucrurile au fost amanate.
Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, suna adunarea pentru colegii de partid pentru deblocarea negocierilor cu PD-L, de teama ca directorii serviciilor deconcentrate din judet sa nu fie numiti de liderii centrali ai formatiunilor, peste capul sefilor filialelor locale.
Persoanele peste 35 de ani care detin locuinte ANL de mai mult de cinci ani vor plati chirii mai mari la Locativa. ... Viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat ieri ca masura pleaca de la dezinteresul manifestat pentru cumpararea locuintelor ANL, doar 47 de chiriasi dorind sa devina proprietari.
Alexis Sanchez a incercat de lob din marginea careului, putin peste poarta (10). ... Arturo Vidal (55) l-a intors pe Ganea in careul nostru, dar a tras peste poarta. ... Florin Andone (10. ... Florin Nita -4. Florin Gardos, 7.
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Potrivit primarului localitatii, Florin Pavel, firma Tech Safety a castigat licitatia de constructie a unui campus in localitate, iar lucrarile au fost demarate pe 5 martie 2008.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... Am mancat salau fript si ciorba de peste la standul unor unguri.
Florin Fratoiu, angajat la SC Palmyra Events, a participat in acest week-end la targul traditional "Piata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De asemenea, si la targurile organizate in curtea MTR, la Agronomie, in parcarea din fata Ateneului Roman si in Parcul Plumbuita", ne-a spus Florin Fratoiu.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
google-analytics.com